Om oss

Pippa (Casein’s Star Gazer)

Den første cockeren fikk min familie i 1971. Berliv’s Simon, barnebarn etter legendariske Örliden’s Aniara. I 1993 fikk vi vår første Golden Retriever, og vi har i årenes løp landet på tre favorittraser: Engelsk Cocker Spaniel, Golden Retriever og Jack Russell Terrier.

Vi er Anita Midtun og Sverre R. Wilhelmsen, bosatt i Sandnes i Rogaland med vår datter Malene og hundene våre.

Jeg, Anita, er utdannet NKK instruktør, og har hatt en rekke verv i raseklubbene for spaniels og retriever og for Sør-Rogaland Brukshundklubb. Jeg er fortsatt aktiv som kursholder ved Sør-Rogaland Brukshundklubb, har holdt kurs for Norsk Spanielklub avd. Rogaland og en rekke kurs for Norsk Retrieverklubb avd. Rogaland. Jeg holder valpekurs, grunnkurs, videregående kurs og appellkurs.

Av tidligere verv kan nevnes leder for kursvirksomhet innen lydighet i NRK avd Rogaland, instruktør, nestleder og redaktør samme sted. Vi er aktive i utstillingsringen med våre hunder, deltar på jakt/apporttreninger, trener blodspor og litt lydighet. Vi er opptatt av å gi våre hunder kjekk og utfordrende fysisk og mental stimuli i dagliglivet.

Vi har ikke ofte valpekull. Når vi en sjelden gang har kull så er det for å beholde selv, eller etter ønske om helt spesielle kombinasjoner. Vi krever ikke at våre valpekjøpere stiller ut eller jakter, men vi ønsker at våre valpekjøpere er aktive, turglade mennesker som er opptatt av å gi valpen de beste forutsetninger for et rikt, lykkelig og aktivt hundeliv.

Valper fra vår kennel er registrert i Norsk Kennel Klubb (NKK), microchip-merket, markkur x 3, vaksinert, veterinærsjekket og selges med NKKs salgsavtale. Valpene vokser opp inne hos oss sammen med barn og andre hunder og får nødvendig sosialisering og aktivisering frem til levering. Valpene leveres tidligst ved 8 ukers alder. Vi tilbyr våre valpekjøpere råd og veiledning ved behov samt opplæring og hjelp til pelsstell.

Vi har som mål å avle frem hunder som står til FCI sin rasestandard, og

Sverre på tur med Farah og Java

som er gode representanter for rasen med tanke på sunnhet, rasetypisk gemytt og eksteriør. Våre hunder har også sine bruksegenskaper intakt og aktiviseres i forhold til disse. Vi er medlem i raseklubbene for våre raser, og i NKK, og følger både avlsanbefalingene til raseklubbene og NKK sine etiske retningslinjer.

Velkommen til å ta kontakt for mer informasjon og en hyggelig hundeprat, tlf: 92692921